SPECIAL VAN DE WEEK

12 uurtje

Het 12 uurtje. Een klein soepje, boterham met een kroket en 2 heerlijk belegde broodjes met Old Amsterdam en appelstroop en warme beenham met honing mosterd saus. Wie komt hem proeven morgenmiddag??

Lees verder

Averbode

Averbode

Wie komt er lekker genieten van dit heerlijke speciaal bier? De Averbode is 1 van de toppers in ons assortiment. Het is een blonde tripel met een alcohol percentage van 7,5%.De methode van dry hopping zorgt voor een erg bittere smaak.Erg lekker in combinatie met frisse salades,

Lees verder

LUST(R)UM

LUST(R)UM Een volle quadruppel (10% alcohol). Dit bier heeft een volle body en een neus vol aroma. Hij is beperkt voorradig dus op = op! Wie komt ervan genieten??

Een volle quadruppel (10% alcohol).Dit bier heeft een volle body en een neus vol aroma.Hij is beperkt voorradig dus op = op! Wie komt ervan genieten??

Lees verder

Medewerker bediening gezocht

Wij zijn op zoek naar een medewerker bediening voor Vrijdag, Zaterdag en Zondag. Geïnteresseerd?. Klik op de link hieronder om te soliciteren. https://www.indeedjobs.com/restaurant-elders-03af01a/_hl/nl?cpref=JXWAtnzf3XWjLOi4YeVNLikN87qYWwuQjYhY7QJ0fJ8

Lees verder

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief formulier

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Alle leden van onze nieuwsbrief krijgen altijd 1 week eerder de mogelijkheid te reserveren voor evenementen zoals proeverijen,speciale menu’s en eventuele andere evenementen die door ons worden verzorgd. We hopen u weer snel te mogen begroeten.

Lees verder